marianlast.reismee.nl

Kortsluiten reis.

Wekenlang hebben we elkaar virtueel en telefonisch gesproken. De reis 'op afstand' met elkaar geregeld. Dat dit zo kan...., vernuftig systeem. Vandaag komen we dan eindelijk bij elkaar en zullen we elkaar weer eens in levende lijve treffen. We gaan de reis doornemen.De Geuntjes en Pekeldertjes komen richting IJsselmuiden, zo kunnen Juul en Lisanne ook aanschuiven. Helemaal fijn zodat ze Lisanne ook kunnen ontmoeten.
De reis van 2001/2002 was zonder haar, maar de klokt tikt door en Juul heeft haar gevangen en lijkt haar niet meer los te laten. ;-) Mooi om dan met elkaar deze reis te kunnen maken. Voor Juul was het een grote wens om haar mee te kunnen nemen. Begrijpelijk, de meiden zijn hardstikke gek met Julian, maar hij is dan toch een beetje de uitzondering op de regel. Dus...zoals gezegd, tijdens de BBQ hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet. En dat beviel...!

De meiden zijn ondertussen zeventien jaar. Al die jaren hebben we contact gehouden met elkaar. Uniek dat ze zo`n bijzondere band met elkaar hebben, ze zijn als zusjes voor elkaar. De band die wij als ouders hebben is ook veranderd, begon het ooit omdat we door de meiden met elkaar verweven waren, ondertussen is er ook tussen ons (de ouders) een vriendschap ontstaan.

De mannen zitten binnen naar de F1 te kijken, wij de vrouwen kletsen wat onder de kastanjeboom. Het is een prachtige zomerse zondag. Nippend aan een glas rose halen we herinneringen op. Ineens valt onze blik op de meiden. Ze staan met z`n 3-en hele gesprekken te houden. Prachtig om te zien hoe ze de draad direct weer oppakken. We zien ze lachen, dollen en praten. We kijken elkaar alle drie aan en beseffen ons, hoe bijzonder dit is. Het raakt me, achter dat raken zit een heel verhaal.... Wat hoop ik dat ze de band, die ze nu hebben, altijd vast weten te houden.

Voor in de avond zetten we de meiden nog even op de foto. Een oude foto van 12 jaar geleden wordt erbij gehaald en in die pose moet het nu ook gebeuren. De meiden installeren zich op de trampo en liggen klaar voor het schot. Makkelijker gezegd dan gedaan, eerste fotosessie mislukt. Asmita en Shivani liggen omgedraaid. Nogmaals een poging, die lukt! En oordeel nou zelf, niets veranderd.......of toch wel?!?

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!